Намерете подходящ съд. Сложете в него яйцата. Напълнете с вода. Сложете съда на котлона. Включете го (котлона). След като водата в съда заври, засечете 7,36 мин. Отстранете от котлона. Изстудете яйцата. Импровизирайте. Ако сте гладни ги изяще.
10 коментара:
Анонимен
каза...
А какво е това тъмно, леко страшно нещо в бъркана зад яйцата !? :) Ваня
10 коментара:
А какво е това тъмно, леко страшно нещо в бъркана зад яйцата !? :)
Ваня
Тези яйца ми приличат на "Татко Барба и Барбароните"
Как какво... ароматна свещ, много ясно :))
изяЩе ??
непростимо груба грежка
хъм, а скалидката чесън?!
С нетърпение очаквам рецепта за препечени филийки
И аз не одобрявам изяще, Баксанов!
И аз не одобрявам точно ти да ми правиш забележка.
Аз ще се науча как се пише "ж", но ти ще си останеш също толкова проЗта!!!
аххаа много яка рецепта, яйцата къртят :)
Публикуване на коментар