понеделник, септември 28, 2009

Варени яйца






Намерете подходящ съд.
Сложете в него яйцата.
Напълнете с вода.
Сложете съда на котлона.
Включете го (котлона).
След като водата в съда заври, засечете 7,36 мин.
Отстранете от котлона.
Изстудете яйцата.
Импровизирайте.
Ако сте гладни ги изяще.

10 коментара:

Анонимен каза...

А какво е това тъмно, леко страшно нещо в бъркана зад яйцата !? :)
Ваня

pa4ev каза...

Тези яйца ми приличат на "Татко Барба и Барбароните"

Buksy каза...

Как какво... ароматна свещ, много ясно :))

mm каза...

изяЩе ??

Buksy каза...

непростимо груба грежка

Sylvia каза...

хъм, а скалидката чесън?!

stnle каза...

С нетърпение очаквам рецепта за препечени филийки

marieta каза...

И аз не одобрявам изяще, Баксанов!

Buksy каза...

И аз не одобрявам точно ти да ми правиш забележка.
Аз ще се науча как се пише "ж", но ти ще си останеш също толкова проЗта!!!

أمل каза...

аххаа много яка рецепта, яйцата къртят :)