сряда, декември 17, 2008

2 in 1 post

Еййй, здрастииии. Кво става? Как сте? Ааа. Аз съм по-добре :) Усещам нещо голямо и подуто в дясната част на тялото ми, под белия дроб. Черен дроб май му казваха. Ако уикенда беше 3 дни щях да се превърна в един огромен черен дроб и щях само да абсобрирам и пречиствам. Но за щастие, сега изпитвам само тежест отдясно. Има вероятност ако продължавам в същия дух да развия десния си крак повече от левия и да започна да куцам. Ако ме видите да куцам значи работата е сериозна.

Пост част "Б"

Бла ме номинира за наградата “Kreativ Blogger”. Аз лично си мисля, че трябва още доста да се постарая (повече глупости, повече глупости), за да вляза в номинациите, но му благодаря все пак... а наградата каква е? Ще има ли златна статуетка? Поне една биричка... :) Както и да е. Така или иначе не се знае от къде е тръгнало :)))

Та значи... българското блог пространство е:
Голямо, забавно, лирично, публицистично, музикално, скучно, злобно, проницателно, тъпо, семейно, глупаво, нередовно, ужасяващо, мъдро, жестоко, боязливо, извратено, комерсиално, всекидневно, брутално, и да... може би и креативно.

автор: Аркадашко

Пост част "Б1"
Според регламента трябва да изредя шестте неща, които ме правят щастлив.
Та:

1. Приятелите
2. Бирата
3. Сноуборда
4. Музиката
5. Свободата (не квартала в който живея)
6. Здравият сън

Пост част "Б2" (не си вадете пижамите още)
Тук номинираме ние (royal me). Трябва да номинирам 6 човека.
Няма да номинирам толкова, с което ще прееба номинациите. Но пък за сметка на това тези, които ще номинирам си заслужават за 12 номинирани.

Ladies and gentleman... and the nominated are... Natalie Portman... Scarlett Johansson...
Упс! Не бяха тези.
Отново.

1. Аркадашко.
Най-креативния човек, който познавам. За съжаление от както започна да работи като сценарист, започна все по-рядко да поства :( (Още не си качил клипчето, копче)

2. Wicky.
Една от най-добрите млади български художнички в момента. Наскоро даже имахме и един проект заедно (фук-фук)

3. Stnle.
Спомням си за пръв път като видях комиксите му. Бях очарован от натурализма и простотата на рисуване, с които разбуни духовете в Графила. Там, където всички са повече "велики" от колкото надути. Спомням си и за един доста интересен Боливууд батъл м/у нас :)

Аре дерзайте.

6 коментара:

L'âme immortelle каза...

Забравяш другата страна на медала :) След номинацията неминуемо ставаш по-популярен, а такива като мен си намират отново забавно четиво ^^

Bla каза...

Бях 100% убеден, че ще номинираш Уики, еваларка. :)

wicky каза...

Уау! Леле - не съм си подготвила реч! Ами... мерси...:) М такова - ще пусна и аз номинации скоро ;)

Анонимен каза...

Къде де гласуваме?!
Спомних си как преди време показах на приятелки един твой много забавен пост. Поне за четене, инак на теб не ти беше до смях, ставаше въпрос за едни тефтер .....
Те станаха твой фенки! Блога ти се беше превърнал като отпушалка за дългите безплодни работни дни.

И мен искрено ме размиваш,а понякога ме замисляш :D
Страно е как от блоговете понякога научаваш неща за авторите, които някак при общуването ти отбягват.

Пиши, твори и бъди ;)
sis

Buksy каза...

Много мило, Сис. Благодаря :*

Анонимен каза...

хахах и аз мерси. И аз освен моя блог чета само 2 други, от които единия е на buksy. Пък е и хубаво да съм номиниран редом с хора, които са доста по-цивилизовани от мен и за чиито неоспорим талант мога да си мечтая докато работя из кол центрове :) Само да предупредя през 2009 да сте изключително внимателни, защото започвам шофьорски курс още от 5ти Януари! :) Довечера съм в Самоков да посрещна Новата година с бивши колеги от HP. Весело посрещане, пийте и яжте и каквото докопате такова... и да сте живи и здрави всички, които четете, пишете и коментирате в блога на Бъкси!!! :)