сряда, декември 17, 2008

2 in 1 post

Еййй, здрастииии. Кво става? Как сте? Ааа. Аз съм по-добре :) Усещам нещо голямо и подуто в дясната част на тялото ми, под белия дроб. Черен дроб май му казваха. Ако уикенда беше 3 дни щях да се превърна в един огромен черен дроб и щях само да абсобрирам и пречиствам. Но за щастие, сега изпитвам само тежест отдясно. Има вероятност ако продължавам в същия дух да развия десния си крак повече от левия и да започна да куцам. Ако ме видите да куцам значи работата е сериозна.

Пост част "Б"

Бла ме номинира за наградата “Kreativ Blogger”. Аз лично си мисля, че трябва още доста да се постарая (повече глупости, повече глупости), за да вляза в номинациите, но му благодаря все пак... а наградата каква е? Ще има ли златна статуетка? Поне една биричка... :) Както и да е. Така или иначе не се знае от къде е тръгнало :)))

Та значи... българското блог пространство е:
Голямо, забавно, лирично, публицистично, музикално, скучно, злобно, проницателно, тъпо, семейно, глупаво, нередовно, ужасяващо, мъдро, жестоко, боязливо, извратено, комерсиално, всекидневно, брутално, и да... може би и креативно.

автор: Аркадашко

Пост част "Б1"
Според регламента трябва да изредя шестте неща, които ме правят щастлив.
Та:

1. Приятелите
2. Бирата
3. Сноуборда
4. Музиката
5. Свободата (не квартала в който живея)
6. Здравият сън

Пост част "Б2" (не си вадете пижамите още)
Тук номинираме ние (royal me). Трябва да номинирам 6 човека.
Няма да номинирам толкова, с което ще прееба номинациите. Но пък за сметка на това тези, които ще номинирам си заслужават за 12 номинирани.

Ladies and gentleman... and the nominated are... Natalie Portman... Scarlett Johansson...
Упс! Не бяха тези.
Отново.

1. Аркадашко.
Най-креативния човек, който познавам. За съжаление от както започна да работи като сценарист, започна все по-рядко да поства :( (Още не си качил клипчето, копче)

2. Wicky.
Една от най-добрите млади български художнички в момента. Наскоро даже имахме и един проект заедно (фук-фук)

3. Stnle.
Спомням си за пръв път като видях комиксите му. Бях очарован от натурализма и простотата на рисуване, с които разбуни духовете в Графила. Там, където всички са повече "велики" от колкото надути. Спомням си и за един доста интересен Боливууд батъл м/у нас :)

Аре дерзайте.

7 коментара:

L'âme immortelle каза...

Забравяш другата страна на медала :) След номинацията неминуемо ставаш по-популярен, а такива като мен си намират отново забавно четиво ^^

Bla каза...

Бях 100% убеден, че ще номинираш Уики, еваларка. :)

wicky каза...

Уау! Леле - не съм си подготвила реч! Ами... мерси...:) М такова - ще пусна и аз номинации скоро ;)

Анонимен каза...

Къде де гласуваме?!
Спомних си как преди време показах на приятелки един твой много забавен пост. Поне за четене, инак на теб не ти беше до смях, ставаше въпрос за едни тефтер .....
Те станаха твой фенки! Блога ти се беше превърнал като отпушалка за дългите безплодни работни дни.

И мен искрено ме размиваш,а понякога ме замисляш :D
Страно е как от блоговете понякога научаваш неща за авторите, които някак при общуването ти отбягват.

Пиши, твори и бъди ;)
sis

Buksy каза...

Много мило, Сис. Благодаря :*

stnle каза...

хахах и аз мерси. И аз освен моя блог чета само 2 други, от които единия е на buksy. Пък е и хубаво да съм номиниран редом с хора, които са доста по-цивилизовани от мен и за чиито неоспорим талант мога да си мечтая докато работя из кол центрове :) Само да предупредя през 2009 да сте изключително внимателни, защото започвам шофьорски курс още от 5ти Януари! :) Довечера съм в Самоков да посрещна Новата година с бивши колеги от HP. Весело посрещане, пийте и яжте и каквото докопате такова... и да сте живи и здрави всички, които четете, пишете и коментирате в блога на Бъкси!!! :)

I LOVE YOU каза...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛