четвъртък, февруари 14, 2013

Jesus Henry Christ


Този филм ми седеше в уочлиста от доста време. И понеже дълго време не излязоха титри на български реших да го гледаме с английски такива. Само дето не можах да намеря титри на английски с читав тайминг.  Затова пък намерих читави титри на сръбски. Казах си - ще се превежда и започнах. Превеждах от титрите на англиски и ги плясках в сръбските (горе-долу се разбираше).
Това е първият ми филм, който превеждам. Беше ми забавно да го правя. И филма никак не е лош, въпреки ужасната игра на момченцето. Затова пък тинейджърката много добре се справи. Предвиждам й бляскава кариера като актриса на депресивни роли.

Вижте трейлъра и ако ви хареса си го дръпнете да го гледате и вие.А титрите може да дръпнете от тук. Сега вече може да правите като мен. Докато гледате филма да си викате - ебаси тъпия превод!

1 коментар:

Злото прасе каза...

Вчера го изгледахме. Към края стана късно и съответно умовете ни задремаха, съзнанието ни се замъгли и сюжетната нишка на филма започна да се оплита, накъсва и губи на места, но в крайна сметка успяхме да видим финалните надписи :) Бива филмчето.
Благодаря за титрите.
Buksy rulez!