сряда, януари 16, 2013

Чисто нов пост

Здравейте.
За много години! Червени ябълки в градини и берекет с мед.
Първи пост за 2013. За миналата година имах само 3. Жалко. Бях забравил колко ми харесва да пиша и да мисля едновременно.
Днес извърших самоубийство. Изтрих си профила във Facebook. Нямаше някаква определена причина, просто докато си скролвах ми стана много тъпо от всичко, което виждах. Посегнах към deactivate profil и дръпнах спусъка. Чисто и безболезнено. Мога да ви кажа какво е отвъд. Не е лошо. Чувствам се някак си... ХУБАВО! Свободно. От Facebook ми казаха, че ще им липсвам. Не им вярвам. Край на клюките. Повече няма да пиша по стените на хора по случай рождените им дни а ще им се обаждам. Ще си говорим и ще им пожелавам разни хубави неща, на които те ще ми отговаря с "благодаря". Ще се "социализирам" като излизам с приятели и пием алкохол до пристъпи на шизофрения или просто две-бири-не-повече-че-съм-с-колата. Мисля, че вече ще намеря и време да отделя повече време на 3D-то, което започнах да изучавам с различни софтуери. Ще отделя и повече време на блога си.
Щибиди-дибиди, това е за сега. Няма да се преуморявам, защото не съм загрял още и може да си сецна някоя мозъчна гънка.

P.S. От бука ми казаха, че ако искам да възобновя профила си просто трябва да се логна наново. Педали! Защо всичко трябва да е толкова лесно...
Ако ме видите пак в бука значи съм се преродил :D

6 коментара:

Milen каза...

Отказването от фейсбук е като отказането от цигарите

Sylvia каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Sylvia каза...

Пиша, трия, отвикнала съм аз :DD
Та казвах: Хихих, интересни новогодишни обещания (ще слушкам, ще папкам, ще спя). Аз лично много ще се радвам, ако възкресиш блога си, то е едно малко вдъхновение и разтуха в ежедневните работни дни :*

Unknown каза...

Ot stari hora sam chuval, che edin blog chini poveche ot sto facebooka. I ne se uchudvam... kakvi blogove imashe edno vreme ... Kakto i da e, dobre dohel pri facebook samoubiicite. Proporcite, govoreiki ot imeto na vsevishnia kazvat, che koito stori samoubiistvo, dushata mu shte se purji v ada. Ne e viarno! V raia otiva! Ot opit govoria. Govoriat ti taka samo za da te darjat kato abonat i da ne idesh pri konkurenciat.

No tova e samo nachaloto! Az napravih stupka kam sledvashtoto transcedentalno nivo - ot 2 sedmici sam bez TV i Internet. Spodeliam, che sled preodoliavane na parvonachalnia shok i saprovojdashtite existencialni krizi, chovek osaznava kolko dulgi mogat da budat dnite i kolko malko smisleni hora ima okolo sebe si... Koeto e dobre, zashto shtom go osaznaesh moje da predpriemesh deistvia da go popravish. Bereket

Buksy каза...

А ние от както сме на къщата не гледаме ТВ. Имаме телевизор, но се ползва като място за слагане на разни неща върху него :) Имаме мобилен интернет за спешни случаи и за проверка на разписанието на влака. Забавляваме се главно с пиратски изтеглени филми и настолни игри.

Злото прасе каза...

Бъдете нащрек.
Фейсбукомпири, фейсбугенти и други фейсбуковидни твари бродят в търсене на отцепници като вас... за да ви ръгнат насилствено щепсела обратно в мозъка.