сряда, юни 01, 2011

Прасета в космоса 2

Ето я и втора част. По принцип не мислих да я правя, но ме зарадва перспективата, че ще мога да снимам с това нещо. Просто слагаш камерата на каската или дъската и забравяш за нея. Явор ми я даде(само дето не снима HD), за да снимам докато се пускам на Безбог. Дори той още не я беше тествал. Тъкмо беше пристигнала от UK. Интересно ми беше какво ще се получи. Сигурен бях, че ще е много яко. Само дето се оказа, че е с бъгав софтуер, който не е много добре съвместим с 4 гигабайтовата ми флашка. Първия ден снимах малко, после втория ден още малко и след това никаква я нямаше. Жалко.
Затова по-голямата част от кадрите са снимани с добрата стара технология тип "дръж здраво фотоапарата и гледай да не падаш".
На видеото сме със Сис и сестра ми главно. Появява се и Методи за малко като ренгенова снимка :) Тогава той падна още на първия ден и си скъса раменните връзки. Все още се възстановява.
Но каквото и да си говорим първата част е по-яка!P.S. Оказа се, че съм нарушил некви копирайтове и затова ако сте в Германия няма да може да го гледате :Р

2 коментара:

Явор каза...

Хаха, първата част е със стария ми борд, втората - с новата ми камера. Ето как стана с камерка на каската. http://www.youtube.com/watch?v=MmLF_Wj06bM
*интересното е след 1:13

Пийс енд льов ман!

Buksy каза...

Супер. Аре следващия сезон нещо по-интересно ще снимам :)