сряда, януари 26, 2011

Spooky Dreams


От време на време сънувам разни странни неща. Направо се чудя от къде ми идват.
Снощи котката ни (Тама) спа при нас. Вече бях започнал да се унасям, когато усетих една черна сянка да се сгушва до ръката ми. Започна да мърка и аз заспах.

Сънувах, че сме в някакво село и си говорим с нея (съответно това ми се стори най-нормалното нещо). Обясняваше ми за вампирите. Как всъщност не са това, за което хората ги мислят. Как имат голямо достойнство и са много доблестни, и никога не нараняват някой, който не си го е заслужил.
Делят се на 3 групи, подчинени на един главен вампир, този, от който е започнало всичко, и при който всичко ще свърши. Нарича се "архитект".
Само той единствен може да трансформира другите хора във вампири, но само ако съответния човек иска. Освен това архитекта трябва да прецени дали човека става за вампир. Ако архитекта му предложи и човека откаже това му прави голяма чест, защото се отказва от безсмъртие, т.е. разбира какво бреме е това.
Останалите вампири се хранят от хората, но те не могат да ги трансформират.
Накрая Тама ми показа архитекта... това беше тя!!!

3 коментара:

Milen каза...

Man :-/

Bla каза...

Дяволът броди в душата ти, чадо. Покай се!

Hercule каза...

Сигурно Тами леко те е глозгала по вратлето, както правят котките понякога със спящи хора, затова така си сънувал...или си гледал много вампирски филми. :)