сряда, януари 23, 2008

Опаааааа...


Ето го, бе! Ето го блога!
Къде ли не го търсих... а той бил на сайта. Гледай ти какви работи стават. И понеже вече го намерих, реших да постна нещо в него, поради щото от дълго време насам нищо не съм поствал. Макар, че като се замисля "дълго време" е разтегливо понятие в съзнанието на някои хора.
Сашко виси на морска тема от септември а Младежа скача на въженца също от тогава.
Та какво сега.
Честита коледа и нова година на патерици. Да сме живи и здрави, за да ни се случват най различни интересни неща.
Като се замисля изминалата година беше изпълнена с доста интересни и нови неща за мен. Благодарен съм и някак си доволен. Научих много неща за хората, вселената и всичко останало, които ще са ми от полза, а и погледнато филосовски вече съм друг човек. Ако Далай Лама беше запознат със случая сигурно би казал - Jesus... Fack, maaan... Не. Това по-скоро би го казал Лебовски. Иначе ламата би казал - ти порастна много, за много кратко време. Защото какво е една година на фона на вечността? Питам аз.
Та значи като върна лентата назад с една година какво излиза?
За пръв път ме зарязаха. До сега само аз съм го правил :) Не, че се хваля просто така се случваше.
За пръв път усетих колко боли, когато те предаде приятел. Затова вече не очаквам от хората да бъдат такива каквито на мен би ми се искало. Или обратното казано, вече очаквам всичко от всички и така ще си спестя разочарование, болка, изумление или хуй вгз. Разни хора, разни идеали.
За пръв път изпитах искрена омраза към някой. Много гадно, деструктивно и отвратително чувство. Ме му се потдавайте. Обичайте. Ако пък не можете поне не мразате или пък правете като мен - десен бутон-Move to ignore list :) Peace&Love!
За пръв път си прерязах вена по особено тъп начин. Не нарочно, разбира се. Надявам се никога да не затъпея толкова, за да го направя нарочно.
За пръв път ме отрязаха (несподелихачувстватами)... 2 пъти един и същи човек :))) Смяяяяятай, брат.
За пръв път станах на 30.
За пръв път започнах работа за 4 цифрена сума и за пръв път си купих кола ;) хеййй хей хей хееееееййййййййй :))))))))))
А бе общо взето доста материални придобивки придобих... как му се викаше на това? Тафтология?

Иначе новата година започна скучно. В личен план нищо интересно. Работя върху китката си. Ама като се замисля аз от около 4 години работя върху нея :)
Ходим да караме от време на време и така да се каже вече не падам или ако падна то е с голяма скорост, но за сметка на това е доста опасно. Последния път лежах на "лалето" и виждах само черно в продължение на десетина секунди (въъъй). В събота на Боровец направих първото си скокче без да се пребия като се приземявам ;) Т.е. продължих да карам след като се приземих. Смятай.
Друго к'во... Направих си във facebook.com профил ама нещо много се обърквам там и го заебах. Освен това от достоверен източник (Мосад) знам, че facebook го държат ЦРУ. А аз със тях работа си нямам. Владимиров от НСС ми е достатъчен.

Айде стига толкова.
На лято пак :)

А! Да не забравя и видео да постна.
Ето го.


Онази вечер като го изгледахме със съквартирантити и се зарибихме да гледаме Space Jam след него :))) Да. Изгледахме го целия. Не е лош. Но не е и нищо особено. И е доста стар.
Лека.

6 коментара:

Bla каза...

Ураааа! Батко ис бек! Уи ар (мак)ловин' ит, бейбе! Оу, йе! :)))

stupid sista каза...

Не издържа до 4ти :P

stnle каза...

Извинявай, че те предадох на Мосад, такава ми е работата за 5-цифрена сума. :) Ама в рубли.

yagoda каза...

Вече има два нови поста! Изумих се. Уелкъм бек, да си жив и здрав,
а той живота си знае работата...
Растафарай!

Vladimir каза...

bi sa pomak:)

sas каза...

:) Ман, присъединявам се към Яшо - животът наистина си знае работата и съм сигурна, че от тази година нататък ще има да се чудиш с какво си заслужил толкова много хубави работи ;)))))Пожелавам ти го от все сърце! :)