четвъртък, октомври 04, 2007

Официално опровержение... и извинение

Предния пост беше фейк :))) Това, което се вижда на снимката е на шефката джипа. Аз Тойота нямам :) дори и кола нямам все още, въпреки че се надявам тази седмица вече да имам.
Много ми беше забавно да ви гледам реакциите и да обяснявам на всички к'ва кола съм си взел, с к'ъв двигател, колко коня, коя година, на колко километра е и т.н. Но вече се изморих. Исках да видя колко хора ще се хванат и се оказа, че се хванаха всички с изключение на Чилко и Гого, по простата причина, че през уикенда бяхме заедно. Така или иначе в поста си не бях писал нищо. Всичко оставих на въображението ви :)))
Майка ми например след като разбрала от кандидата за общински съветник на "Новото Време", Плевен - г-н. Тодор Пачев, разправяла на всичките си колеги - "Сега на какво да се возя първо... на Тойота или на БМВ" (Методи си купи Баварец) :)))
Приемете моите извинения! Обещавам да не се повтаря ;]

8 коментара:

Momchil каза...

за бой си ти, за бой
:)

Анонимен каза...

Помака си е помак!!!
-пачев-

Bla каза...

Пхахаха! :D

Unknown каза...

ти, като малък пред блока сигурно си лъгал дечицата, че имаш джип с дистанционно, който е голям почти колкото полският фиат на бащата на момичето с балон и на момчето с кофа...

Buksy каза...

Ами не. Обикновено мен ме лъжеха.

Злото прасе каза...

ай ше те в келеменцето ньедно!!!
много поздрави на шефката ти

stnle каза...

Благодарение на бачкаторчета като теб, ние евреите направихме много пари и можахме да си купим скъпи коли. Ние и хотели имаме, може да ти препоръчам няколко, пред които може да си направиш красиви снимки. :) Само ми пиши на suleiman.levi@mvr.bg

Ivan Gakov каза...

xa-xa-xa-xa, dobre, tova beshe silno...ama Toyotata e dobra ;)