понеделник, септември 28, 2009

Варени яйца






Намерете подходящ съд.
Сложете в него яйцата.
Напълнете с вода.
Сложете съда на котлона.
Включете го (котлона).
След като водата в съда заври, засечете 7,36 мин.
Отстранете от котлона.
Изстудете яйцата.
Импровизирайте.
Ако сте гладни ги изяще.

10 коментара:

  1. А какво е това тъмно, леко страшно нещо в бъркана зад яйцата !? :)
    Ваня

    ОтговорИзтриване
  2. Тези яйца ми приличат на "Татко Барба и Барбароните"

    ОтговорИзтриване
  3. Как какво... ароматна свещ, много ясно :))

    ОтговорИзтриване
  4. С нетърпение очаквам рецепта за препечени филийки

    ОтговорИзтриване
  5. И аз не одобрявам изяще, Баксанов!

    ОтговорИзтриване
  6. И аз не одобрявам точно ти да ми правиш забележка.
    Аз ще се науча как се пише "ж", но ти ще си останеш също толкова проЗта!!!

    ОтговорИзтриване
  7. аххаа много яка рецепта, яйцата къртят :)

    ОтговорИзтриване