вторник, октомври 31, 2006

People get ready...


Готови ли сте за довечера? На какво ще се маскирате? Лично аз предпочитам да се маскирам на пиян и напушен и да ходя да търся бонбони... от Йемича. След това може да се маскирам на зомби :)
Винаги съм се чудил защо след като е празник на всички светци, хората се маскират на вещици, зомбита, вампири и призраци. Едното е обратно на другото според моите задълбочени познания по езотерични материи... (бахти как го казах, а?!)
Важното обаче е хората да се радват и да са щастливи, така че дерзайте и умната!
И се пазете!
Гледат ви!
А пък аз ще празнувам утре. Като раздадът заплатите.

сряда, октомври 25, 2006

ТРОЙНО КРИТИЧЕН ДЕН!


"Днес имате тройно критичен ден, г-н Баксанов!" Това сигурно би казал един астролог ако ми беше направил хороскоп за деня (изключвам астролозите на fresh.bg! тех си ги знаем). За цялата ми дизайнеро-предпечатна кариера досега не ми се е случвало подобно нещо. 2 осрани поръчки за 1 ден! По моя вина. На първата трябваше да взема размери на една папка, която е с вертикален размер 31,8см. а аз съм го направил 38,1см. Тъпо, а?! Предполагам, че се случват такива работи.
Другата поръчка... а, бе, наре значение.
Сега пия водка на работа и си оправям бакиите.
Наздраве или казано по друг начин - оп оп оп оп *DRINK*

вторник, октомври 24, 2006

ЧЕСТИТИ 30 Г-Н ПАЧЕВ!


ЕЕЕЕЕЕЕЕ, БАТКООООООООООООООО! Порастна да му се невиди :) остави другото ами си и помъдрял (или поне така ми каза :) ).
Всичко най-хубаво, което си помислиш ти го пожелавам, батко. Т.е. здраве, пари, жени, коли и чиста кока :) Жив да си ми Пачко :)

П.С. Обърни довечера от мен 2 13-годишни ;)... хехехехе

World of Warcraft


Значи всичко започна след като изгледах 8-ми епизод от 10-ти сезон на South Park. Там действието се развиваше във виртуалната реалност на World of Warcraft. Добър епизод! Успя да ме зариби по RPG (Role-playing game) игрите. Най-просто казано това е игра в която играят реални хора, закачени на даден сървър и там правят разни неща... Правят магии, бият се или не се бият... (Момчил би го обяснил по-добре).
Изтеглих си играта (има я във www.arenabg.com и http://torrents.linkos.bg) и след 2 дневна борба успях да я подкарам и да се закача на сървъра на http://wow.nefelin.com. Това стана снощи за моя голяма радост и за нещастие на Ети.
Създадох си герой - нощен елф клас крадец от страната на алианса. Чудех се как да го кръстя и Ети предложи "sdfghjkl" минавайки с едно цеде по клавиатурата. Не ми се стори добра идея. Не отива на елф да има само съгласни в името, все пак! Втория опит на Ет се оказа по-сполучлив. Използвайки същата техника на имеизбиране се спрях на името "Ru". Постно, но върши работа.
Първия ми куест беше да избия 4 глигана и 7 неща дето приличат на големи котки. За тях ще получа некви брони.
Та така.
Ако някой желае да се присъедини заедно с мен в света на World of Warcraft, да търси в град Teldrassil белокос елф на име Ru.

четвъртък, октомври 19, 2006

Ко стана с тоя блог?! Никъв го нема. Предполагам, че ще е така до коледа, защото ни почна кампанията и ще ми остава все по-малко време...
Ето ви един виц:

Пиян се удавил в реката.
Полицай пише: "Акт за одавяне". Помислил, задраскал го и написал: "Акт за отдавяне". Замислил се пак и написал: "Акт за влизане на тяло във водата и неговото неизлизане".

четвъртък, октомври 05, 2006

Честити нови 24


Ете, бе! Айде честито и наздраве. Пожелавам ти най-важното - да си здрава! И между другото да слушаш повече Бъкси, пари, късмет, жени, нова дъска, автомати, ютия, нова баня, кола, гъби, кока, кола, да спреш цигарите, да станеш по-отговорна, блясък в очите, по малко тревоги, целувки, любов (да получаваш и да даваш), бира, слушалки и пари! Пари казах ли? А, да! И пари!