понеделник, септември 25, 2006

Делници-понеделници


Днес преди обед нещо започна да ме тресе. Притесних се, че може да е вируса, който върлува напоследък по всички и ги кара да повръщат и да серът като обезумели. Колежката Анна ми даде да пия Нурофен стопколд, въпреки увещанията ми, че довечера мисля да се лекувам с алкохол и чесън. Каза ми да изпия 2 хапчета и на всеки 2 ч. по 1. 30мин. след удърната доза (първите 2 хапчета) почувствах отпускане, безгрижие и трудности при концентрация :) ммммм. Ай лов нурофен. Като странично действие треската ми поотмина. С нетърпение чакам следващото хапче :)

четвъртък, септември 14, 2006

вторник, септември 12, 2006

Каталога


Тази вечер трябва да си довърша каталога. Така като гледам няма да успея. Ако не го довърша, коктейла ще го довърши!

Коктейл "Каталог Car Systems":
Във водна чаша слагате 2 ледчета.
Заливате ги със студен тоник (1/2 от чашата).
Доливате чашата с мента със стайна температура (топла мента).

Резултата го виждате на снимката.

P.S. Ако не се получи същото значи нещо съм пропуснал или сте много тъпи и не сте изпълнили някое от условията.
Но дори и да не стане...НАЗДРАВЕ! :)))

петък, септември 08, 2006

Айде на топлите блогове!


Прасетата като абстрактно понятие извън коледните празници и тези на джуджетата. Космоса, вселената, вулканите и всичко останало в една тенджера... Големи глупости пиша, но това е така, защото много бързам да си хвана автобуса (този път си купих билет).
Посетете блога на бат Сашо - джуджето от Надежда. Заслужава си!

петък, септември 01, 2006

Плевен?!?

Ето ме! В софия (софия с малка буква показваща омаловажаване) съм спокойно. Тоя град явно не ме пуска да си хода. Явно има още какво да изсмучи от мен. Като в некъв долнопробен филм на Стефан Краля се чувствам.
От един месец се каня да си отида на Плевен. Нещо не се получава. Пак отложих за следващата седмица. Тогава съм на Млечево (което е по-добрата оферта). Стискайте палци да замина...

Петък...

ziza.ru


Не съм поствал нищо от половин месец. Нямах време. А нямах време, защото на работа се опитаха да ми ебът майката от бачкане! Хубаво е, че майка ми е на 190км. от офиса ми.
Днес си отивам на Плеен, дъге, да си почина малко, дъге! И да изкъртим кочината с Пачев, дъге! Проститутки, алкохол и чиста стока, дъге! Ааааааамахааааааа!
А вие си мислете само за хубави неща, повече секс от колкото нерви, не се друсайте с боклуци и не правете свирки за пари!